heder Lucas Meubelrestauratie

Offerte

Wanneer u een meubel heeft dat u wilt laten restaureren, maak ik graag een afspraak met u om het meubel in de werkplaats te krijgen en de restauratie mogelijkheden te bespreken. Wanneer het om een groot object gaat is het mogelijk om op locatie de mogelijkheden te bespreken. Ik probeer dan een indicatie te geven van wat er mogelijk is en een indicatie van de kosten.

Wanneer u besluit het meubel te laten restaureren moet het naar de werkplaats komen. U kunt uw meubel brengen of ik kan het ophalen. Wanneer het om grote objecten gaat, is het beter om een transporteur in te schakelen. Wanneer het object in de werkplaats is, ga ik het nader onderzoeken en maak ik een behandelingsvoorstel. Afhankelijk van de aard en de grote van het object kan dit wat tijd in beslag nemen. Een goed doordacht plan zorgt ervoor dat er later minder verrassingen boven komen drijven. Aan de hand van het behandelingsvoorstel krijgt u de uiteindelijke offerte. Vaak zijn er in de offerte meerdere opties mogelijk die we kunnen bespreken. Wanneer u akkoord gaat met de offerte kan de restauratie beginnen.

Tijdens de restauratie bent u van harte welkom om de vorderingen te komen bekijken. Bij langdurige restauraties krijgt u tussentijds een voortgangs email met foto's. Wanneer de restauratie klaar is, wordt er een beknopte rapportage opgesteld. De omvang hiervan hangt samen met de aard van het object. Eventueel kan er een uitgebreid restauratie rapport opgesteld worden met behoudsadviezen. Hieraan zijn extra kosten verbonden.


restauratie stoelhout violet rooswood taxuswortelknolbeenderlijmdiverse fineerensteekbijtels